Un grup audiovisual alemany prepara l'adaptació de la sèrie de TV3 'Merlí'

Beta va adaptar ja 'Polseres vermelles', que es va convertir en un èxit a Alemanya

 

La sèrie de TV3, 'Merlí', produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano, direcció d'Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella, arriba a Alemanya. Com ha informat la CCMA, s'ha tancat un acord de venda dels drets del format 'Merlí' amb el grup audiovisual alemany Beta, que permetrà l'adaptació de les aventures d'aquest professor de filosofia peculiar i dels seus alumnes preferits, els Peripatètics. Una adaptació que se suma a la que el mateix grup audiovisual va fer de la sèrie 'Polseres vermelles', que ha estat un èxit a Alemanya, on ja preparen la tercera temporada, malgrat que a TV3 aquesta ficció només en va tenir dues.

La sèrie gira entorn del professor de filosofia Merlí Bergeron (Francesc Orella). Merlí tria un grup d'alumnes de Batxillerat per tal d'ensenyar-los a reflexionar i a qüestionar tots els aspectes de la vida. Aquest professor atípic, amb moltes cares, desconcertarà a tothom qui l'envolta i incentivarà els seus alumnes a fixar-se objectius, utilitzant mètodes de vegades censurables.

 

 

Aquesta ficció prepara la seva arribada a Alemanya, de la mà de Beta a partir de l'acord amb Largardère Studios Distribution, responsable de la distribució internacional de la sèrie i sòcia de referència de Boomerang TV, que té participació a Veranda TV. Serà després d'haver traspassat fronteres i que s'hagi pogut veure a Amèrica Llatina i al mercat de parla hispana dels Estats Units a través de Netflix, a més de la cadena Cinema Famillie de Canal Plus França.

A l'estat espanyol, 'Merlí' es pot veure conjuntament amb altres sèries de TV3 com 'Cites', 'Polseres vermelles' i 'Nit i dia' a través de la plataforma Movistar , que en va adquirir els drets. Aquestes ficcions estan disponibles a tot Espanya per als subscriptors de la plataforma i es poden veure en versió original catalana subtitulades al castellà, excepte 'Polseres vermelles', en què l'espectador pot optar per la versió doblada al castellà. 'Merlí' també va ser adquirida per ETB del País Basc, que la doblarà a l'euskera.

 

Comentaris