Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio convoquen una desena d'aturades parcials

El comitè reclama complir amb l'acord de les 35 hores setmanals i un pla pactat de renovació de plantilla

Els comites d'empresa de TV3 i Catalunya Ràdio han acordat per unanimitat convocar un calendari d'aturades parcials de 15 minuts entre novembre i desembre per desbloquejar l'acord de 35 hores del conveni, la contractació per substitucions i pics de feina, una solució pels indefinits no fixos i un pla de renovació de la plantilla. Així mateix, reclamen un contracte programa plurianual que doni estabilitat als mitjans públics i un nou Consell de la CCMA "independent" del Govern i "sense quotes de partit". Els representants dels treballadors convoquen assemblees per informar sobre les protestes aquest dijous.

 
 

Comentaris (8)
joan català Fa 2 mesos
resposta a EldeGràcia, els joves a l'hora dels bons programes esteu a la disco o jugant a la play
2019 Fa 2 mesos
que no os guste me parce ,pero insultar a gente que no te ha hecho nada no lo encuentro correcto i por rehibindicar sus derechos te gusten o no
d'on no n'hi ha no en raja Fa 2 mesos
i reclamen mantenir el sou de jornada de 40 hores, treballant-he 35.
EldeGràcia Fa 2 mesos
Cal un replantejament total a Can TV3, que s'ha convertit en un regne de poltronaires. No té cap futur, doncs actualment només se la miren els majors de seixanta anys.
JordiP Fa 2 mesos
Però, què dius? Has preguntat a tots els joves què tele ven? A veure si t'informes una mica més, troll. De gràcia no en tens ni mica, nano.
Tele3 Fa 2 mesos
Raquel Sans es tontissima.
Plegueu Fa 2 mesos
Buff, la tonteta que nomes sap llegir les invencions de la GC. El dia que sigueu periodistes ja cobrareu com a periodistes, inutils.
Uffff Fa 2 mesos
S, estant ensuman, q com continui el teleproces tv3 te menys futur q el diari avui jaaaaaaaaa
Ramon Fa 2 mesos
La tiparraca de l'esquerra la darrera nit electoral va contemplar la hipòtesi d'una suma de VOX amb Junts per Catalunya. I la tiparraca de la dreta va explicar als infants la segona part de la guerra d'Iraq amb les imatges d'uns avions bombardejant i acte seguit un gronxador movent-se buit. TV3, amb tres de tripartit des d'abans i tot que hi hagués tripartit.