El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
NETCOM 2016, la trobada dels comunicadors
  • CA

 

Comunicadors de diferents àmbits es reuniran aquest dijous al vespre en la trobada del comunicadors NETCOM 2016. Organitzat per l’associació Dircom Catalunya, l’esdeveniment tindrà lloc a les 19 hores a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. La benvinguda la donarà la presidenta de Dircom Catalunya, Maria Lluïsa Martínez Gistau.

 

Tot seguit, el vicepresident de Dircom, Jaume Giró, presentarà el convidat, que enguany és el periodista Joaquim Maria Puyal. A més, l’acte estarà presentat per la també periodista Helena Garcia Melero. Al finalitzar, cap a les 20:30 hores, hi haurà un còctel-sopar i espai de networking.

Dircom

 

Dircom és una associació professional que agrupa als directius i als professionals de la comunicació de les empreses, institucions i consultores a Espanya. L’objectiu de l’associació és posar en valor la funció de la comunicació i del director de comunicació en les organitzacions de tal forma que aquesta competència i els seus responsables siguin considerats com un àrea i un directiu estratègics.

 

La seva missió la duu a terme a través de quatre eixos estratègics: reconeixement, desenvolupament professional, networking i RSC / gestió responsable. En l’actualitat, compta amb més de 950 socis i 7 delegacions territorials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa