La nova temporada de RAC1 manté Jordi Basté, Toni Clapés i els esports com a pals de paller

'Islàndia' d'Albert Om inclourà una secció setmanal que viatjarà per Catalunya en bus i el 'No ho sé' d'Agnès Marquès estrenarà una 'sitcom' d'un capítol diari

 

RAC1 ha presentat aquest divendres la nova temporada des del Mercat de Sant Antoni de Barcelona. La cara més visible de l'emissora continuarà sent el periodista Jordi Basté, que encetarà la seva dotzena temporada al capdavant d''El món a RAC1', el magazín líder del matí. Toni Clapés arrencarà la 22a edició del 'Versió', la tretzena a l'emissora del Grup Godó. Òscar Dalmau i Òscar Andreu celebren el seu desè aniversari presentant 'La competència', que continuarà a la graella a les 12:00 hores. Per la seva banda, Quim Morales acumula 11 anys en antena amb 'La segona hora', que seguirà a la franja de 13:00 a 14:00 hores. En esports, Joan Maria Pou contínua liderant les transmissions del Barcelona a 'El Barça juga a RAC1'. Edu de Batlle s'estrena com a cap d'esports i farà les narracions de l'Espanyol a l''Espanyol juga a RAC1'. Miquel Agut s'encarregarà del Girona al 'Girona juga a RAC1'.

 

 

Aleix Parisé tornarà a presentar cada dia el 'Primer toc' entre les 14:30 i les 15:00 i Roger Saperas dirigirà per tercera temporada el 'Tu diràs', de 22:30 a 1:00 hores. Xavi Puig ampliarà la secció esportiva els caps de setmana amb el 'Superesports'. Albert Om continuarà presentant 'Islàndia', amb la novetat d'una secció setmanal que tractarà de viatjar per Catalunya en bus. Agnès Marquès liderarà per segona temporada l'informatiu del vespre amb el 'No ho sé', que com a novetat estrenarà una sitcom d'un capítol diari. A les 14:00 hores, Mònica Fulquet informarà cada migdia de les notícies més destacades del matí amb 15 minuts. De les 15:00 hores a 16:00, Elisenda Camps resoldrà els dubtes en el 'Tot és possible'. Els caps de setmana, Noemí Polls continuarà presentant 'La primera pedra' a les 6:00 hores i Xavi Bundó seguirà amb el 'Via lliure' de 7:00 a 14:00 hores.

 

Comentaris