El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jofre Llombart serà el sotsdirector de RAC1 i RAC105
  • CA

 

L’actual sotsdirector del programa ‘El Món a Rac1’, Jofre Llombart, passarà a ser el sotsdirector de Rac1 i Rac105. Així ho ha anunciat aquest divendres l’emissora, que ha explicat que Llombart es mantindrà al programa que dirigeix Jordi Basté fins a final de temporada. 

 

El seu nou càrrec, no obstant, entrarà en vigor l’1 de maig d’aquest 2019, i anirà combinant feines del programa matinal i de la sotsdirecció a la vegada, incorporant-se progressivament al seu nou lloc, fins el 19 de juliol, quan finalitzarà la seva etapa sent la mà dreta de Basté.

 

Jofre Llombart ha estat durant vuit temporades el sotsdirector d’El món a RAC1. Abans, havia estat 12 anys a Catalunya Ràdio amb tasques com la coordinació d’El matí de Catalunya Ràdio, coordinador d’Informatius i corresponsal a Madrid.

 

La seva carrera radiofònica va començar fa 25 anys a Ràdio Sant Cugat, el 1994. Actualment també és professor associat de la UAB i professor convidat d’ESIC. També col·labora amb diversos mitjans de comunicació, com per exemple El Món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa