Pons i Monzó s'uneixen a 'Mil Cretins'

Un repartiment de luxe interpreta quinze contes de l'escriptor a la gran pantalla

Ja fa 15 anys que Ventura Pons es va atrevir a adaptar relats de Quim Monzó amb 'El perquè de tot plegat'. Ara, ho torna a fer amb 'Mil Cretins', un nou film que porta a la pantalla quinze petites històries sobre la conducta humana relacionades entre elles.

Aquesta vegada, però, la forma de presentar les històries és completament diferent. Pons elabora un personatge (Jordi Bosch) que és l'escriptori i el guionista, i per tant, on veu reflectit el seu paper, que a la vegada, lliga els diferents relats i interrelacions, també, amb els personatges que fictíciament ha creat.

més a més, amb aquest projecte Ventura Pons ha volgut experimentar noves fórmules cinematogràfiques, que diu "mai més no tornaré a fer", com és el cine mut, un recurs que utilitza per recrear relats històrics i pels quals els decorats i els papers pintats tenen un paper clau.

Per dur a la pantalla aquest film, Ventura Pons compta amb la actors i actrius de renom. Destaquen els veterans Carme Molina i Joan Borràs, que interpreten una de les històries més colpidores sobre el darrer tram de la vida. Clara Segura, Mar Ulldemolins, Joan Crosas, Dafnie Balduz. Toni Albà, Joel Joan o Francesc Orella acaben de completar un repartiment de luxe.

 
 

Comentaris