El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘María y yo’ i ‘Vivir para siempre’ guanyen els premis Família de cinema
  • CA

Les pel·lícules espanyoles ‘María i yo’ i ‘Vivir para siempre’ han estat les guanyadores de l’Ola d’Or dels XV premis Cinematogràfics Família, que concedeix cada any l’associació CinemaNet a les millors pel·lícules sobre la família.

El director de CinemaNet i president del jurat, Daniel Arasa, ha afirmat en un comunicat que “en les dues pel·lícules el jurat ha vist originalitat, ironia, humor i sensibilitat. Tot i tractar-se de drames, en es respira optimisme”.

Segons ell, a ‘María i yo’, un documental que narra una setmana de vacances d’un pare amb la seva filla autista, “es percep molt afecte en les relacions pare-filla i es mostra com conviure amb una discapacitat”.

‘Vivir para siempre’, que aborda el problema de la leucèmia infantil, és “una pel·lícula sobre la vida i les ganes de viure tot i que el protagonista estigui abocat a morir”, ha afegit Arasa.

‘María i yo’ ha estat dirigida per Félix Fernández de Castro, a partir de l’adaptació d’un còmic de Miguel Gallardo, també actor en la pel·lícula. Hi actua la seva filla, María Gallardo, i May Suárez. ‘Vivir para siempre’ és la segona pel·lícula de Gustavo Ron, basada en una novel·la de Sally Nichols. És una producció hispanobritànica que es va filmar a Galícia i a Anglaterra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa