El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gaudeix d’una bona pel·lícula a un cinema amb història
  • CA

 

 

La ciutat de Figueres va recuperar fa un parell de mesos els seus cinemes històrics: els cinemes Las Vegas. Aquesta sala, que estava tancada des del maig de 2000, va ser en el seu dia la més gran de tota la província de Girona amb gairebé 2.000 butaques.

 

El 25 de maig però, aquests anys d’espera d’una nova vida van finalitzar. Seguint el model dels cinemes Texas de Barcelona, Las Vegas tornava a obrir les seves portes. Unint l’estil decoratiu original del cinema i les darreres innovacions tecnològiques s’ha aconseguit unes sales que et traslladen a un altre món.

 

El vestíbul té un estil retro que recorda als anys 60 | Cedida (Cinemes Las Vegas)

 

 

El cinema disposa de quatre sales on es projecten diàriament pel·lícules de tots els estils. La sala 1, que disposa de 459 butaques, està coronada per la pantalla més gran de tot l’Empordà: un lloc únic per gaudir del bon cinema. La sala 4, d’una altra banda, només disposa de 77 butaques que li donen un aire íntim i acollidor com de cinema de barri.

  

  

 

 

A la sala Las Vegas, a més, es pot gaudir de les darreres estrenes cinematogràfiques, també en català. Dijous 12 estrenen “El mejor verano de mi vida” i, l’endemà, “Hotel Transsilvània 3” en català. “Mamma mia, una y otra vez”, “Sácame de Dudas”, “Misión Imposible, Fallout”, i “Els Increibles 2” són només algunes de les properes estrenes.

 

Combinen l’estil original amb la tecnologia actual | Cedida (Cinemes Las Vegas)

 

 

El dimecres, el dia de l’espectador, les entrades tenen un preu de 5,50 €, mentre que dijous i divendres costen 6,50 € i cap de setmana i festius, 7 €. Gaudeix d’un cine amb història, recolzat pel grup Texas, al vell centre de la ciutat de Figueres.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa