contingut promocionat

logo chalet

Aquest es el guanyador de les dues nits al Chalet del Golf!

El guanyador gaudirà de dues nits d'hotel amb esmorzar inclòs

Ja sabem el nom del guanyador del sorteig per a una escapada de dues nits al Chalet del Golf, a la Cerdanya. El guanyador és l'Arnau Blasi Garcia. Enhorabona!

El Chalet del Golf va néixer el 1929 amb motiu de l'Exposició Universal de Barcelona. Des d'aleshores, l'hotel ofereix un ambient càlid, familiar i proper a les seves instal·lacions. El 2001, l'antic Xalet va patir un incendi que el va deixar reduït a cendres i el 2003 s'inaugurava el nou Chalet de Golf reconstruït.

Interior del Restaurant Gastronòmic FOTO: Cedida

Interior del Restaurant Gastronòmic FOTO: Cedida

El Chalet compta a més amb un Restaurant Gastronòmic amb una impressionant vista de la muntanya i dels camps de golf dels voltants on podràs gaudir de cuina tradicional feta amb productes de primera qualitat. Cal destacar que el Restaurant també celebra les Nits del Raclette, una oportunitat per tastar aquest formatge amb tota mena d'ingredients d'origen local.

 

El Chalet del Golf compta també amb Bar-Cafereria, Sala de Convencions, Sala de Jocs, Sala de Massatges, Sala Bridge, Saló amb Xemeneia, piscina exterior, pistes de pàdel i una pista polivalent. Tot això envoltat del camp de golf del Reial Club de Golf Cerdanya.

Les Nits del Raclette FOTO: Cedida

Les Nits del Raclette FOTO: Cedida

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?