Descobriu el Modernisme a Sant Feliu de Llobregat

Una oportunitat de passejar pel patrimoni de la capital del Baix Llobregat

Una de les millors maneres de conèixer el patrimoni modernista del qual disposa la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, és participant de la Ruta Modernista que recorre la ciutat. Una ruta que comprèn més de 25 espais, entre els quals destaquen diverses cases del passeig Nadal, el carrer Joan Maragall o el passeig Bertrand, així com la plaça de l'Estació, o el cementiri municipal, entre altres.

Unes visites que es poden fer amb guia, i que permeten als visitants conèixer la història i els detalls del patrimoni modernista de la ciutat. Les visites guiades es fan els caps de setmana a les 12 hores, i cal concertar cita prèvia. El preu és de 3 euros, i la visita es fa en català.

 

També hi ha l'opció de recórrer els espais modernistes sense guia, ja que la ciutat disposa d'un servei de descàrrega gratuïta de l'àudio de la ruta amb totes les explicacions a la pàgina web de l'Ajuntament. I és que l'itinerari, d'una durada de dues hores aproximadament, està pensat per seguir-se de manera autònoma, sense la necessitat de fer una visita guiada.

L'aplicació mostra la ubicació dels 27 punts d'interès. A cada punt d'interès hi ha situat un codi QR que en escanejar amb el mòbil, reprodueix un àudio amb la informació cultural d'on es troba la persona visitant.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?