Descobreix Sant Cugat amb visites turístiques singulars

La ciutat ofereix un ampli ventall de propostes per conèixer el patrimoni local des d'una altra perspectiva

Sant Cugat del Vallès ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats per gaudir del patrimoni i la cultura local des d'una altra perspectiva. Sense cap dubte, una de les joies del municipi és el seu Monestir. I per això, ofereix diferents visites guiades per conèixer-lo. En destaquem tres que us conviden a viure una experiència única i singular.

Si voleu descobrir el Monestir de Sant Cugat d'una manera exclusiva que us permetrà passejar per l'interior del claustre i de l'església, no podeu deixar de fer la visita El Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona. Descobrirà la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre romànic. Visitaràs l'església i t'endinsaràs en el seu espai més desconegut, passejant per sobre de les capelles laterals, sota la coberta de la quarta nau. També pujaràs al campanar i observaràs el Monestir des d'una altra perspectiva.

Una visita, en català, que es fa tots els dissabtes amb sortida a les 10 hores des de l'Oficina de Turisme. La durada és d'una hora i mitja, i el preu és de 5 euros (els menors de 7 anys no paguen).

Descobriu el Monestir més poderós del comtat de Barcelona. FOTO: Mané Espinosa

Descobriu el Monestir més poderós del comtat de Barcelona. FOTO: Mané Espinosa

Si et vols regalar una experiència única i exclusiva no et pots perdre l'Impro-claustre al Monestir. Una visita sense guió previ en la qual tu en seràs protagonista. Hi ha unes regles del joc que, barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, faran una visita única que solament viureu vosaltres, i que tindrà com a eix vertebrador la iconografia dels capitells del Claustre.

Aquesta visita, en català, es pot fer tots els diumenges a les 12 hores, i arrenca des del Claustre del Monestir. La durada és d'una hora i el preu és de 5 euros per persona (els menors de 7 anys no paguen).

Descobrir els secrets del claustre pot ser tota una experiència amb l'Impro-claustre. FOTO: Mané Espinosa

Descobrir els secrets del claustre pot ser tota una experiència amb l'Impro-claustre. FOTO: Mané Espinosa

Si preferiu optar per una combinació d'art i música, sense cap dubte no us perdeu les Visites de nit amb notes musicals. Una proposta on podreu gaudir d'una combinació on la història, la simbologia, el patrimoni i la música s'abracen. D'aquesta manera, podreu recórrer el Claustre del Monestir amb una interessant visita guiada per conèixer els seus secrets i gaudir després d'una singular proposta musical que us captivarà.

Durant el mes de maig s'han previst 5 visites:

Divendres 3 de maig
Visita: Dia a dia dels monjos a través del costumari.

Concert: Els angles del violoncel, amb Erica Wise (violoncel).

Dissabte 11 de maig
Visita: Indumentària medieval: Com vestien els monjos?

Concert: El París rococó a l'època de Lluís XV, amb Isabel Serra (traverso) i Glòria Coll (violoncel barroc).

Divendres 17 de maig
Visita: L'evolució arquitectònica del claustre

Concert: Mozart i el seu temps, amb Patrícia de No (flauta).

 

Divendres 24 de maig
Visita: Iconografia: els capitells del claustre.

Concert: La intimitat de la veu, amb Kimhïyo Nakcacoh (mezzosoprano) i Sadahiro Otani (guitarra).

Dijous 30 de maig
Visita: El monestir com a centre de poder.

Concert: Els colors del clarinet solista, amb Francesc Navarro (clarinet).

Les diferents propostes del cicle

Les diferents propostes del cicleLes visites arrenquen els dies indicats a les 20.30 hores des de l'Oficina de Turisme. La durada de l'activitat és d'una hora i mitja, i el preu és de 15 euros per persona (els menors de 7 anys no paguen).

Per a més informació, i per comprar les entrades, cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme (plaça d'Octavià), trucant al 93.675.99.52, per correu a [email protected], o al web visitsantcugat.cat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?