7 propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Diferents activitats d'oci, gastronomia i tradició configuren l'agenda dels pròxims dies

 

 

Arriba el primer cap de setmana del mes de febrer, i les activitats s'estenen arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure amb propostes per a tots els gustos.

 

Entre les opcions per aquest cap de setmana hi ha la Fira de la Candelera a Molins de Rei, de l'1 al 3 de febrer. Amb més de 165 anys d'història, està declarada festa tradicional d'interès nacional. L'agricultura és el fil conductor i l'origen d'aquesta festa que s'ha mantingut al llarg dels anys, i alhora ha anat incorporant diferents canvis i novetats. Una mostra de diferents sectors vinculats a l'agricultura, concursos, gastronomia i molt més són el que ofereixen al visitant.

 

Els dies 2 i 3 també se celebra la Fira de la Candelera de la Pobla de Claramunt. Una fira tradicional en honor de la patrona de la vila que ofereix actes culturals i populars amb molta participació dels veïns i veïnes de la vila.

 

Durant els mateixos dies se celebra Lleida Ocasió, la Fira del Vehicle d'Ocasió a Lleida, als pavellons 3 i 4 i recinte exterior de Fira de Lleida, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

 

Calçotada popular
Calçotada popular | Cedida

 

 

 

  

I diumenge, dia 3, encara se celebren Tres Tombs a diferents municipis. Entre ells, hi ha previstos els Tres Tombs a Cabrera de Mar, i també a La Llacuna, on la festa començarà a les 9 del matí, amb l'arribada de cavalls i carruatges a l'esplanada de l'escola on s'oferirà esmorzar a tots els participants.

 

 

Per als que aposteu per les propostes gastronòmiques, també diumenge se celebra la Xatonada popular del Vendrell, emmarcada en la Ruta del Xató. Una experiència que va molt més enllà del bon menjar i del bon beure, amb més de 200 propostes d'oci, cultura, natura, platja, enoturisme, espectacles... L'altra opció és la Calçotada Popular a Santa Eulàlia de Ronçana, que arriba diumenge a la 27a edició. No us ho perdeu!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?