7 activitats per gaudir del cap de setmana

L'activitat no s'atura aquest primer cap de setmana del mes d'abril arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes d'abril, i les activitats es multipliquen arreu de Catalunya per poder gaudir del temps lliure en família, amb amics, o com es desitgi. D'entre les múltiples propostes que es faran arreu del territori els dies 6 i 7 d'abril, en destaquem algunes.

Del 4 al 7 d'abril se celebra la Mostra, Fira d'Espectacles infantils i juvenils a Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Una mostra que arriba a la 30a edició i que esdevé un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 30.000 espectadors i 700 professionals.

Durant el cap de setmana, del 5 al 7 d'abril, se celebra el Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells. El cicle tornarà a omplir de música el municipi, aquest cop amb els músics locals com a protagonistes. I els mateixos dies té lloc el Saló Internacional del Còmic de Barcelona. El certamen que compta amb més de 16.000 metres quadrats, disposa d'un ampli ventall d'exposicions i activitats destinades als amants d'aquest gènere cada vegada més popular i internacional.

D'altra banda, els dies 6 i 7 els apassionats del motor, o aquells que busquen un vehicle d'ocasió, tenen una cita amb la Fira del Vehicle d'Ocasió de Vilafranca del Penedès. 7.000m2 d'exposició on l'Associació de Concessionaris i Maquinària Agrícola de Vilafranca exposarà prop de 400 turismes, furgonetes i tractors a uns preus excepcionals.

 
Monacàlia.

Monacàlia.Mentrestant, també es podrà gaudir de Monacàlia, la fira de l'abat de Navarcles, que rememora el Navarcles del segle XI i compta amb una gran implicació dels navarclins i de diverses associacions de la població que porten a terme diverses escenificacions teatrals de l'època. També se celebra la ReFira, la Fira de l'Espàrrec al Port de la Selva, amb botiga al carrer, ruta de tapes amb l'espàrrec com a protagonista, i moltes més propostes!

També des del cap de setmana passat, i fins a finals de mes, s'està celebrant el Supermes, l'abril més divertit al Baix Llobregat! Durant els caps de setmana d'abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants poden gaudir d'una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?