6 propostes per gaudir del cap de setmana

Les festes majors comencen a estendre's arreu del territori, entre moltes altres activitats

Arriba un nou cap de setmana, el darrer del mes de juny, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya. Són molts els municipis que celebren les festes majors aquests dies, així que no deixeu de consultar les agendes d'activitats dels diferents pobles i ciutats del país.

D'altra banda, hi ha nombroses propostes per gaudir del temps lliure a Catalunya. En destaquem algunes.

Festa dels Templers de Puig reig

Festa dels Templers de Puig reig

Fires i festes

Del 28 al 30 de juny se celebra la Festa dels Templers de Puig-reig, una festa que situa el visitant en el context de plenitud de l'orde a Puig-reig abans de la desaparició dels templers a principis del s. XIV per ordre del papa Climent V. Durant els dies de la celebració hi ha mercat dels templers, lluites de templers, danses medievals, jocs i tallers infantils, i molt més.

Festa de les Falles a Barruera de la Vall de Boí

Festa de les Falles a Barruera de la Vall de Boí

A més, el 29 de juny se celebra la Festa de les Falles a Barruera de la Vall de Boí, amb plantada de falles, encesa del Faro, encesa de falles, baixada de falles i ball. I els dies 29 i 30 de juny, arriba L'Embruix de Sant Hilari Sacalm. Tot un cap de setmana per reviure les llegendes màgiques, històries de bruixes i brevatges, recorreguts teatralitzats, tallers i fira d'artesania.

 
Festival de Rumba i Música Catalana a Tossa de Mar

Festival de Rumba i Música Catalana a Tossa de Mar

Propostes musicals

Els dies 28 i 29 de juny se celebra el Festival de Rumba i Música Catalana a Tossa de Mar, on els grans concerts es realitzaran a la Platja Gran de Tossa, en un marc incomparable.

D'altra banda, a partir del 28 de juny, i fins a finals de juliol, se celebra REMOR, Concerts a la Fresca a Teià, amb diferents estils i diferents escenaris amb encant. I el dissabte, 29 de juny, té lloc l'Aplec de la Sardana a Agramunt, que arriba a la 29a edició a la plaça del Mercadal.

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?