6 propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Algunes de les activitats que es portaran a terme els pròxims dies arreu del territori

Arriba un nou cap de setmana, l'últim del mes de maig, i cap de setmana d'eleccions municipals, i les activitats arreu de Catalunya no s'aturen per poder gaudir del temps lliure amb els amics o la família. En destaquem algunes!

Ludivers.

Ludivers.

Festivals

Del 24 al 26 de maig se celebra Ludivers, el Festival del Joc i les Cultures de la Imaginació a Girona. Un festival dedicat a tot allò que forma part del món lúdic, la creativitat i la imaginació. I els dies 24 i 25 té lloc el Cornamusam d'Olot, un Festival de música tradicional dedicat a la cornamusa o sac de gemecs que cada any reuneix els millors cornamussaires d'arreu del país a la capital de la Garrotxa.

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat a Agramunt

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat a Agramunt

 

Propostes gastronòmiques

Fins al 2 de juny s'està celebrant La Primavera del Cava. A 8 cellers del Penedès el Cava celebrarà l'arribada de la primavera amb un ampli ventall d'experiències creades especialment per a l'ocasió. Mentrestant, el 25 de maig hi ha una cita amb D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat a Agramunt, que a l'abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O. Costers del Segre.

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

Fires, i més

El dissabte, dia 25 de maig, se celebra la Fira del Clown de Vilanova de la Muga, que oferirà una quinzena d'activitats per a públic familiar. I també el cap de setmana del 25 i 26 de maig més de 70 instal·lacions al llarg de carrers, places i edificis emblemàtics ompliran Sant Joan les Fonts de flors i plantes.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?