5 plans per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Les propostes d'oci per als pròxims dies

 

Arriba un nou cap de setmana, i les activitats s'estenen arreu de Catalunya per oferir-vos un ampli ventall de possibilitats per gaudir del temps lliure.

 

La primera proposta per al cap de setmana és gaudir de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona. Del 8 al 12 de febrer, la copatrona de la ciutat comtal desperta gegants, capgrossos, dracs, diables i altres expressions de la cultura popular per celebrar la Festa Major d'hivern.

 

D'altra banda, del 8 al 10 de febrer a Vilafranca del Penedès se celebra el Festival Hivernacle. Un festival que converteix la ciutat en la capital musical d'hivern del país. Mentrestant, els mateixos dies al Papiol se celebra la Fira de Mobilitat Sostenible de Catalunya. La fira oferirà durant els 3 dies diferents activitats i comptarà amb diversos espais. Expositors, activitats lúdiques i educatives, espais socials i de restauració i zones de prova de vehicles sostenibles, a més de venda de vehicles, és el que s'hi podrà trobar.

 

Les galeres són les protagonistes a les Terres de l'Ebre aquests dies
Les galeres són les protagonistes a les Terres de l'Ebre aquests dies | Cedida

  

També aquest cap de setmana arrenquen les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que s'estendran durant tot un mes. Quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. No deixeu de tastar-ho! I més propostes gastronòmiques, aquest cop amb la Fira del Fajol a Batet de la Serra el diumenge, dia 10.

 

  

  

  

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?