3 museus per visitar amb infants (i que s'ho passin d'allò més bé!)

Feu que s'ho passin d'allò més bé aprenent coses noves

Visitar museus amb infants i fer que s'ho passin bé, alguns cops pot sembla impossible. Però no és així. A Catalunya hi ha múltiples opcions perquè els més petits de casa gaudeixin mentre aprenen coses noves. Per això us proposem alguns museus aptes per a tots els públics on a més els més petits s'ho passaran d'allò més.

El Gran Museu de la Màgia

El Gran Museu de la Màgia

El Gran Museu de la Màgia (Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà)

Es tracta d'una casa catalana de finals del segle XVIII, on s'hi exposen autòmats, pòsters, aparells de màgia de diferents èpoques, pintures, baralles de cartes, tarots, llibres, objectes curiosos i fotografies.

El museu es pot visitar amb visites guiades a l'estiu de dijous a diumenge a les 19 hores.

Museu del Cinema de Girona

Museu del Cinema de Girona

Museu del Cinema de Girona

Un museu d'allò més dinàmic i interactiu on els nens i nenes poden tocar, experimentar i observar com ha canviat el cinema des dels seus inicis fins als nostres dies. Es quedaran bocabadats amb les il·lusions òptiques i les primeres pel·lícules de la història.

Durant el període d'estiu el museu es pot visitar de dilluns a dissabte de 10 a 19 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

Museu de la Xocolata

Museu de la Xocolata

 

Museu de la Xocolata (Barcelona)

Els més dolços tenen cita obligada en aquest espai que presenta un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat.

A més de gaudir de totes les propostes expositives del museu, i descobrir autèntiques joies fetes amb xocolata, els més petits poden participar de diferents tallers per aprendre a crear-les.

El museu es pot visitar, en horari d'estiu, de dilluns a dissabte de les 10 a 20 hores, i els diumenges i festius de les 10 fins ales 15 hores.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?