Degusta la boníssima coca d'Igualada

La rica gastronomia de l'Anoia ofereix plats típics, com la coca d'Igualada

La gastronomia d'Igualada, així com la del conjunt de la comarca de l'Anoia, està marcada per la modernitat i la tradició, amb productes típics de la terra.

D'entre les diferents propostes de la cuina de la zona, destaquem avui la coca d'Igualada, una llaminadura creada l'any 1920 per una pastisseria de la vila, la Pastisseria Pla, i que ha estat reconeguda amb el distintiu Productes de la Terra.

 

Es tracta d'una coca rectangular de pasta de full i herbes aromàtiques, ensucrada i coberta per dalt i per sota de granet d'ametlla. Tot i que aquest és el format tradicional, els últims anys s'han fet diferents versions d'aquestes postres, farcint-les de nata, crema o trufa. De la mateixa manera, inicialment era ovalada, però en l'actualitat la seva forma és rectangular, i de mida individual, per fer que sigui més fàcil de transportar.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?