6 consells per sobreviure a una Festa Major

L'estiu és temps de celebració i s'ha d'estar preparat

Les Festes Majors són moment de sortir al carrer i gaudir de totes aquelles propostes que les ciutats i municipis ens ofereixen. Propostes per a tots els gustos i edats, des de les més tradicionals, fins a les més innovadores. Dies que poden esdevenir una autèntica odissea si no s'està ben preparat.

Aquí trobareu un seguit de recomanacions per gaudir de la Festa Major, i sobreviure-hi!

Calçat còmode.

És imprescindible portar calçat còmode. És Festa Major i tothom vol anar bufó. Però són moltes les activitats i moltes les hores per caminar, ballar i estar a peu dret. Si vols aguantar el ritme, protegeix els teus peus.

Aparca el cotxe.

Els dies de festa són dies en què, qui més qui menys, beu alguna copa. No te la juguis agafant el cotxe. Tant per la salut, com pels controls d'alcoholèmia que saps que trobaràs. Una bona opció és repartir-se les nits i que una de les persones del grup no begui. No facis que la festa acabi amb tragèdia.

Un bon esmorzar.

Agafa forces abans de sortir de casa. Amb les aglomeracions de gent, sovint es fa difícil aconseguir menjar quan es necessita. Estigues preparat!

Cuida estómac i fetge.

És molt important fer base a l'estómac abans de sortir de festa. Aquests són dies de picar entre hores i fer copes. Assegura't que no ho pagui la teva panxa!

 

Antimosquits.

És època de calor, i els mosquits ja són ben presents arreu del territori. Si no vols tornar a casa ple de picades, no et deixis l'antimosquits a casa!

Participa i gaudeix amb seny!

Uneix-te a les tradicions, gaudeix de la música, i participa de les propostes. Sempre amb respecte i civisme.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?