Miquel Serracanta

Coach i Assesor professional amb 27 anys d’experiència, dels quals 16 com a executiu en multinacional i els darrers 11 com a fundador i propietari de l'Assesoria Solutions & Decisions, dedicada al desenvolupament de talent i a la transformació de les Cadenes de Subministrament en companyies familiars i multinacionals de diversos sectors: Gran Consum, Retail, Farmacéutic, Operadors Logístics, e-commerce, Tecnología. Fins el 2009 va treballar com a manager/directiu de Supply Chain en el Grup multinacional BIMBO- Sara Lee Bakery Europe, on era Membre del seu Comitè de Direcció, com a Vice-President de Supply Chain i Compres.

És Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE-Universitat Ramon Llull, i Coach certificat ACC per la International Coach Federation.

Actualment compagina les seves activitats professionals citades, amb diverses col.laboracions en sector educatiu (Director dels Masters de Supply Chain a la EAE Business School de Barcelona) i també tasques de voluntariat en entitats globals (International Advisor pel Council of Supply Chain Management Professionals) i locals (Vocal en el Comité Executiu Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i Demarcació)