Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
Predicar enmig d'un desert gairebé total és el que fan gent com en Xavier Roig, en Cotarelo, la Bierge i l'Espot. És com adreçar-se a una majoria de gent que com els gossos que han rebut de valent, tenen comportaments porucs i servils. Els Catalans tenen el que es mereixen: ocupats, colonitzats, humiliats i sotmesos per la més repugnant nació d'Europa.
Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
L'estat de la cultura catalana és el mateix que el dels Catalans. El complexe d'Esclau parlant la llengua dels repugnants Amos i Colons Espanyols palesa la impossibilitat d'assolir la pròpia Independència política col.lectivament. Com poden fer un Estat Independent si continuen sotmentent-se als Amos acceptant llur llengua i agraïnt les humiliacions ? Ruuuuuucssss !
Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
Els Catalans són rucs de mena. És cultural que vol dir genètic. Durant 300 anys que vol dir 12 generacions, han desenvolupat una Síndrome d'Stockholm tan profunda respecte dels Ocupants, Colons i Amos Espanyols, que són capaços de dir públicament que s'estimen Espanya i els Espanyols. Idiotes ! És com fer dir a un Holandès el mateix d'un Alemany als anys 40.
Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
Tinc la sort de no viure pas a CAT. Cada visita començava amb una tortura psicològica i una humiliació. Sigui a la frontera de La Jonquera amb els duaners Espanyols, sigui al Prat amb la mateixa racaille repugnant que ens ocupa i colonitza i ens imposa llur llengua de merda tercermundista. L'Espot recomana no entendre pas l'Espanyol. Doncs boicot a llur llengua!
Pues eres un pringao, chavalín Fa 1 mes
España implementó lo de territorio Schengen en 1995 y Suiza en 2009 para los aeropuertos. Si a partir de estas fechas te para la autoridad competente es que tienes una pinta de maleante que tira para atrás.
Jordi (Català i Suís) Fa 1 mes
En Cotarelo, l'Espot i la Bierge ens ofereixen amb llurs articles la realitat miserable que viuen els Catalans. I quan escric Catalans no em refereixo pas a la collonada dels "catalanoparlants", concepte inexistent en Sociolingüística, només existent a la patètica Catalunya i les seves elits de pa sucat amb oli.
Ramon Fa 1 mes
No només cuiners: també per exemple esportistes, científics, músics de gran vàlua i projecció. I escolta, que venim d'un segle que vam tenir Picasso, Miró i Dalí. Hi ha països que basteixen l'orgull de pertinença en una infinitèssima part del que podem fer-ho nosaltres, els catalans
Isma Fa 1 mes
"Picasso catalán" Ets o t'ho fas? És una pregunta retòrica donat que és evident, arrel de la teva afirmació, que tens algun tipus de problema cognitiu o senzillament que el teu fanatisme ennuvola el teu enteniment. Pobret.
2019 Fa 1 mes
D'acord a mitges. Espero que es tracti d'un formalisme, com quan es diu "el pintor malagueny Picasso"per haver nascut a Málaga tot i haver-se format a Galicia, Barcelona i França. Pel que fa els Roca, Ruscalleda, Adrià.. Són cuiners excepcionals, això sí. Els millors! Però si entrem per aquest camí, podríem parlar també del futbol del Barça?
Joanb Fa 1 mes
Qui és que aprofita el seu éxit per fer bandera? No pas els independentistes, si més no, un servidor i la gent amb qui es relaciona. Ella promou la cultura ñ, no pas la catalana. Hi té tot el dret. Qui ho qüestiona? Ara, el seu estil no és pas el meu ni el de molts independentistes. No m’agrada, gens ni mica. Hi tinc dret, oi? O m’ha d’agradar per quedar-hi bé. A més, que no es mereix tota la publicitat que se li està fent, a Catalunya. Ei, és la meva humil opinió. Que l’hi f
Gabi Fa 1 mes
Eso no es cultura española. No contribuyas al expolio y asimilación cultural e identitaria castellano-española de Andalucía. ¡Viva Andalucía Libre! Añado que donde se ponga el flamenco auténtico y no el comercio churrero disfrazado de "fusión" estaré más cerca. Ñ se lo carga todo.
anna Fa 1 mes
Tens tota la raó.
True. Fa 1 mes
Tenim la cultura intervinguda com la resta del país. Qui ho denuncii acaba a l’exili o a presó. La Rosalía i els artistes de contingut català no competeixen amb les mateixes condicions. Ser català es esser contestatari, denunciador d’una injusticia. Ser català es fer el que fem i som els catalans i no es esser una versió de Rosalia.
Analó Fa 1 mes
No, Àstrid, no. Er flamenco no à 'la curtura paņola'. Flamenco=Analusía. Tra cosa à ce lațao larga coío i se larga apropiao pa poé tené un faro ne muno i bené imae nuna maniobra dasimilasió curturé n la ce omo siempre Analusía piere a comeniesia paņola. Sin identiá, reusía a la confusió co lo paņó, a camio duna economía epeniente nuna tierra rica. Tierra rica e prasana praba, colonia barata pa mano dobra barata i enricesé (sobanseana ananma) ne campo a 4 prapetarea tarratane