Otsokume Fa 3 mesos
No recordo cap reflexió seriosa sobre la correlació de forces de què ara parlem. Per tant deu ser una excusa. O potser els líders polítics no ho van calcular? I on són les estructures d'Estat? La feina feta ha estat colosal, però les actituds d'ERC i Junts han consumit part del crèdit que s'havia acumulat durant anys. Una mica si que van cagar-se, no ho neguem.
Maragall a BCN i Puigdemont al Parlament Europeu Fa 3 mesos
La primera dada que miraran demà a la nit la Colau i el Collboni serà el nombre de vots republicans que s'hauran perdut en votar a en Graupera.
només hi havia una manera, una victòria claríssima, i no era segura Fa 3 mesos
No es pot servir a 2 amos: o se serveix al país i a tota la ciutadania o se serveix al partit i a un mateix. L'ANC amb la gent d'Eines del pais a la Cambra o las primàries és prova del primer. Del segon demà tindrem una evidència palmària del desastre. Colau -encara que quedi segona- i Collboni represor amb el suport extern de Valls per mantenir als barcelonins subordinats a Madrid.
Maria Teresa Fa 3 mesos
Demà només hi ha un candidat per fer-ho que malda per tenir els vots suficients és perquè uns quants ho vau voler. Si l'independentisme anés junt , no tindríem cap dubte de qui nguanyaria barcelona. I ara, correm-hi tots i si passa el que pot passar, encara serà culpa que la ciutadania no ha entès la jugada tan intel·ligent.. Quanta hipocresia!!! i
retse Fa 3 mesos
Graupera crec q no fallarà. Vot util per mi es votar qui em representa
Victor Fa 3 mesos
Els vots a Graupera, l'únic que faran és fer més difícil una majoria independentista , perquè es perdran. Calia anar el més units possible, u resulta que estem fragmentats en 4 candidatures. Un error.
Mar 350 Fa 3 mesos
A BCN era i es evident que calia una llista indepe unitaria. ERC no la va volguer i això donarà l'alcaldia a Colau+PSOE. Potser així ERC apendrà d'una vegada la lliço de la unitat que tants vàrem demanar al carrer.
Meritxell Fa 3 mesos
Qui prefereixi votar Forn abans que Maragall fent de facto a Colau alcaldessa no és independentista. KRLS a Europa i Maragall a BCN.