Eduard Fa 4 mesos
I si el vis per videoconferencia també. A qui voleu enganyar els de Esquerra
Angelblau Fa 4 mesos
Si els de Esquerra donen llum verda al bailaor franquista pel senat no en tindrem prou en no tornar-los a votar, caldrà que comencem a fer campanya per fer veure a tothom que son una colla de venuts per la poltrona i uns autèntics traïdors al nostre Poble.
torracollons Fa 4 mesos
si jo vaig a soto del real a veure l'oriol junqueras, em proposaran per president del "cenado"?
Noi_5020 Fa 4 mesos
Y si trae flores, aprobarán la investidura de Sánchez.
Joan Carles Fa 4 mesos
Està clar que als votants d'esquerra ja no ens queda mes remei que votar al president puigdemont. Gràcies Junqueras i companyia, heu llençat a les escombraries tots els nostres principis, només us falta cambiar el nom del partit, esquerra monàrquica de cataluña (amb ñ).
LLARENA dPENA Fa 4 mesos
Aragonés, els d'EAC (Esquerra Autonomista, antiga ERC) sou uns hipócrites. Aquesta gent del PSOE català, van donar suport als nostre atollinament amb el 155. Son uns sinvergonyes, igual que voslatres. Amb aquest gest peró, sobre tot, per la vostre renuncia descara de la República. Quii son els de les "30 monedes" am tal de manar la GENE?.
Inde Fa 4 mesos
ERC solo falta que facilite el salto al Senado del impresentable Iseta el hombre de las mil caras que aplaudió el 155 sin ningún rubor ,de la mano del PSOE.
Andreuenc_Dani Fa 4 mesos
Venuts de merda.
Francesc Fa 4 mesos
Quina vergonya que foten ja els d'ERC. Mira que voler donar suport a un dels 155! S'ha de ser desgraciat. T'empressonen, el rebenten el cap a cops de porra, i aquests d'ERC, ja estan disposants a la primera de canvi a agenollar-se davant de la repressió. Quina merda de polítics.!
Lion Fa 4 mesos
ERC . Traïdors . Botiflers de merda. D’EPO state
josep Fa 4 mesos
Venuts per un plat de llenties. Botiflers
I perquè ha de visitar Junqueras? Fa 4 mesos
Iceta va ser dels que el van enviar a la presó i no se'n ha penedit mai. Perquè l'hauria de visitar? Per demostrar que i a qui? Per justificar la anunciada baixada de pantalons d'ERC? Quina pena tot plegat!
fideli Fa 4 mesos
farem mai la república amb esquerra?
Gerard.cat Fa 4 mesos
Ni un milió de paraules més! ERC està portant a l'hort els innocents que creuen que són independentistes. ERC només té un enemic: es diu Carles Puigdemont. I Junqueras un sol propòsit: ser el nou Jordi Pujol. Si l'Íbex els raspalla, no cal rumiar-s'ho gaire.
David Pons ||*|| Fa 4 mesos
Aneu fent el ruc! Ja vau vetar que el MHP Puigdemont anés de número 2 del vicepresident Junqueras a una llista unitària a Europa. Vau preferir anar amb BNG i Bildu... Tal faràs, tal trobaràs. El 26M veureu el resultat d’aquesta ‘jugada mestra...’
Josep Fa 4 mesos
L'Iceta va vetar al Puchi de diputat, que vol aquest sr ara?
JAUME Fa 4 mesos
ja mestic arrepentin de aver votat erc
Almogàver Fa 4 mesos
Cada dia una concessió més al PSOE....ho sento per Catalunya, però tinc la sensació que ERC ens està traint, ja ho va fer amb la no investidura del MHP Puigdemont i ara li donarà suport al Iceta...és fastigós tot plegat
Ferran Fa 4 mesos
Estoy de acuerdo y no lo entiendo,es de un partidismo asqueroso y en contra de los que queremos unión para la independencia. Es tan aberrante que se me ocurre una maldad, y es que sea para un vis a vis
arfonzo Fa 4 mesos
erc , ya se os ve el plumero , próximo tripartito y el 1-O a tomar por el ......